Home » Home
  |  Inloggen
Wieleracademie

Lijkt het jou leuk om training te geven op je wielerclub? Dan zit je goed! De Wieleracademie biedt opleidingen aan voor KNWU- en NTFU-clubs. Of je nu de ééndaagse opleiding tot wegkapitein wilt volgen òf aan de slag wilt op professioneel niveau; wij bieden het aan.

Wegkapitein

Fiets je vaak in een groep? Dan is het verstandig om een wegkapitein aan te stellen die zorgt voor de veiligheid van de groep. In één dag leer je hoe je de veiligheid bewaakt. De training wordt bij jouw vereniging gegeven, er kunnen dus makkelijk andere clubgenoten deelnemen aan deze opleiding!

 

Cursus Wegkapitein

 

Trainer worden

Lijkt het je leuk om trainingen te verzorgen op je club? Volg dan de opleiding tot Wielertrainer niveau 2. In deze opleiding leer je hoe je zelfstandig een racefiets- of mountainbiketraining kunt verzorgen.

 

 

Gezocht!

Academie opleider

Heb jij ambitie om andere trainers op te leiden en kun je je vinden in de criteria die weergegeven staan in de vacature?


Reageer voor 11 september 2017!

 

Open Avond

Wil je meer weten over de opleidingen van de Wieleracademie? Kom dan naar de Open Avond! In november organiseren we in diverse steden een Open Avond om te vertellen wat een trainersopleiding bij de Wieleracademie inhoudt. Binnenkort hebben we meer informatie over de locaties en data van deze dagen.Je bent van harte welkom! 

 

Open Avond Wieleracademie