Home » Home   |  Inloggen

Wieleracademie
 

Lijkt het jou leuk om training te geven op je wielerclub? Dan zit je goed! De Wieleracademie biedt opleidingen aan voor KNWU- en NTFU-clubs. Of je nu de ééndaagse opleiding tot wegkapitein wilt volgen òf aan de slag wilt op professioneel niveau; wij bieden het aan.

 


Wegkapitein
 

Fiets je vaak in een groep? Dan is het verstandig om een wegkapitein aan te stellen die zorgt voor de veiligheid van de groep. In één dag leer je hoe je de veiligheid bewaakt. De training wordt bij jouw vereniging gegeven, er kunnen dus makkelijk andere clubgenoten deelnemen aan deze opleiding!

 

Cursus Wegkapitein

 

 


Trainer worden
 

Lijkt het je leuk om trainingen te verzorgen op je club? Volg dan de opleiding tot Wielertrainer niveau 2. In deze opleiding leer je hoe je zelfstandig een racefiets- of mountainbiketraining kunt verzorgen.

 

 

 


Open Avond
 

Wil je meer weten over de opleidingen van de Wieleracademie? Kom dan naar de Open Avond! In juni organiseren we in Sittard, Oss, Assen, Raalte, Dordrecht, Spaarnwoude en Den Helder een Open Avond om te vertellen wat een trainersopleiding bij de Wieleracademie inhoudt. Je bent van harte welkom!

 

Open Avond Wieleracademie

 

 


MTB-begeleider
 

Mountainbike jij wel eens met een groep in het bos? Dan is het verstandig om een MTB-begeleider aan te stellen die zorgt voor de veiligheid. In deze cursus leer je in één dag hoe je dit doet.

 

Cursus MTB-begeleider